Ένας χρόνος “nana life on life”!

Έχουμε γενέθλια! Ένας χρόνος “nana life on life”! Ένας χρόνος που το αγαπημένο μας blog βγήκε στον αέρα! Απίστευτο μου φαίνεται πως κύλησε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα συνεχούς παρουσίας στη “blogοσφαιρα”!!Ξεκίνησε δειλά σαν μια ιδέα στο μυαλό μου, με βαθύτερη αιτία ότι μου αρέσει από μικρή να αποτυπώνω τη σκέψη μου στο χαρτί. Το χαρτί βέβαια έγινε laptop, αλλά μη νομίζετε…τις σκέψεις μου, τις λέξεις μου, πρώτα σε χαρτί τις γράφω!

Η αφορμή για να υλοποιηθεί αυτή η ιδέα μου, δόθηκε όταν βρέθηκε στο δρόμο μου η Άσπα Τσαμαδή, η γνωστή σε όλους aspa on line,    https://www.aspaonline.gr/  . Η Άσπα με παρότρυνε, με οδήγησε στα τεχνικά θέματα αλλά και ως προς την ουσία του blogging. Είναι μέχρι και σήμερα ακούραστη δίπλα μου σε ότι χρειαστώ. Άσπα μου, για άλλη μια φορά, σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!

Εβδομάδες μαθημάτων, ψάξιμο ονόματος, θεματολογίας, χρωμάτων… και ναι!! 7 Νοεμβρίου 2017 το “nana life on life” βγήκε στον αέρα! Η ανταπόκριση σας πολύ θετική και απρόσμενα ενθουσιώδης! Οι φίλοι μου πάντα δίπλα μου να με στηρίξουν σε ό,τι κάνω! Πόσο σας ευχαριστώ αλήθεια!!

Σήμερα η σελίδα “nana life on life” στο facebook που τρέχει παράλληλα με το blog και υποστηρίζει τη θεματολογία του, έχει γύρω στους 2.710 followers και ανεβαίνει ακάθεκτη! Followers ενεργούς που παρακολουθούν, αλληλοεπιδρούν, συμμετέχουν, κοινοποιούν τα άρθρα μου! Οι εγγεγραμμένοι για το newsletter αυξάνονται συνεχώς! Α και μην το ξεχάσω…όποιος έχει αμελήσει να γραφτεί στο newsletter του site, ας το κάνει τώρα, ώστε να μη χάνει τα άρθρα του “nana life on life”!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους!!!!!!

Ευχαριστώ τόσο πολύ που δώσατε το χέρι σε αυτό το μικρό παιδί, το “nana life on life”, το βοηθήσατε να σηκωθεί, να περπατάει χαμογελώντας με εσάς δίπλα του!

Σε αυτόν τον ένα χρόνο γνώρισα κόσμο, μοιράστηκα εμπειρίες, ιδέες, σκέψεις. Σας γνώρισα το life coaching, μια μεγάλη μου αγάπη, ταξιδέψαμε, διασκεδάσαμε, διαβάσαμε βιβλία, προβληματιστήκαμε, φτάσαμε σε πιθανές λύσεις σε θέματα που μας απασχολούν, μοιραστήκαμε τις έννοιες μας για τα παιδιά, γιορτάσαμε μαζί!

Αγαπημένα άρθρα!

Από τα άρθρα που αγαπήσατε περισσότερο αυτά που μιλάνε για την ευτυχία και την προσωπική ανάπτυξη:

 https://nanalifeonlife.gr/prokalese-thetikew-sinapsis-kai-ftiaxe-xara/

https://nanalifeonlife.gr/haraxe-ti-diki-sou-poria/

https://nanalifeonlife.gr/dimiourgise-to-pepromeno-sou/

Επίσης αγαπήσατε τα άρθρα που μιλάνε για συμπεριφορές παιδιών:

https://nanalifeonlife.gr/gramma-se-mia-agxomeni-mama/

https://nanalifeonlife.gr/oria-sta-paidia-poso-aparaitita-einai/

https://nanalifeonlife.gr/symmaxia-gonion/

Ταξιδέψαμε μαζί: https://nanalifeonlife.gr/limeni-manisgi-theon-kai-thniton-areopoli-aria-estate/   Διαβάσαμε βιβλία:  https://nanalifeonlife.gr/poula-san-kallitexnis/   Γνωρίσαμε ανθρώπους που μας έδωσαν ώθηση για να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας: https://nanalifeonlife.gr/stratos-alimpates-enas-polla-iposxomenos-stixoyrgos/  Πήγαμε θέατρο, σινεμά, ασχοληθήκαμε με μόδα, διασκεδάσαμε: https://nanalifeonlife.gr/exodos-me-files/  Και φυσικά ασχοληθήκαμε με την υγεία μας: https://nanalifeonlife.gr/neromathe-ta-mystika-tou/

Θα συνεχίσουμε με πολύ ενδιαφέροντα θέματα, θα κάνουμε υπέροχα πράγματα, θα ακολουθήσουν εκπλήξεις και…τα καλύτερα έρχονται! Ή όπως λέει ο δρ. Καλογεράκης “δεν έρχονται, τα φέρνουμε!”

Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ! Είστε υπέροχοι!!

191 Shares
Share: